Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

J

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Jämställdhetsplaner

Sedan 2015 har kultur- och fritidsförvaltningen gett stöd åt föreningar som vill ta fram jämställdhetsplaner. Hittills har åtta föreningar tagit fram jämställdhetsplaner och hos fler föreningar pågår jämställdhetsarbetet nu för fullt.

J W Wulffsgatan

J W Wulffsgatan är en kort gata bakom Badhuset, mellan Kraaksgatan och Kapellplan

Jobba hos oss

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

Jakten på prinsessans ärta

Visste ni att prinsessan på ärtens världsberömda ärta så småningom hamnade på Trelleborgs museum? Här finns den till allmänt beskådande. Jakten på prinsessans ärta är ett spännande sätt att utforska museet för de yngsta besökarna.

Jourhem sökes

Familjehemsenheten i Trelleborg söker nytt jourhem, då ett av våra duktiga jourhem ska övergå till att bli familjehem. Att vara jourhem innebär att ni tar emot ett eller två barn/ungdomar i ert hem under en begränsad tid.

Jämställdhet

Jämställdhet i arbetslivet innebär att alla medarbetare oberoende av kön ges lika möjligheter och rättigheter i fråga om arbete, anställnings- och andra arbetsvillkor.

Johan Kocksgatan

Johan Kock har ofta kallats för Trelleborgsindustrins fader, och detta med all rätt.

Jämställt så in i döden, eller...

Följ med oss till Norra Kyrkogården. En kyrkogård är som ett samhälle i miniatyr där varje grav har fryst tiden i ett visst ögonblick. Det går att utläsa yrkesidentitet, könsskillnader, livslängd, ekonomisk status och går att göra jämförelser över tid.

Jämförelser med andra

Här hittar du undersökningar och jämförelser där Trelleborgs kommuns resultat ställs i relation till andra kommuner.

Jämställt Övre

Trelleborgs kommun har tillsammans med Nyréns Arkitektkontor i Malmö och med Lunds universitet som samarbetspartner fått stöd från Boverket för att arbeta med jämställda offentliga miljöer. Boverket delade i första omgången ut ca 6 miljoner kr till 6 olika projekt bland totalt 74 sökande.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa