Nyhetsbrev december 2019

Här hittar du artiklar från november månads nyhetsbrev. Nyhetsbrevet i sin helhet läser du här.

 • Hallå där...

  Kristoffer Tonning är gatuchef i Trelleborgs kommun.

  ... Kristoffer Tonning, gatuchef i Trelleborgs kommun

  Vilket är ditt uppdrag och vad innebär det?
  - Gatuavdelningen, som jag är chef för, arbetar bland annat med drift, underhåll och förnyelse av vägar och tillhörande anläggning, som till exempel gatubelysning, inom kommunens väghållningsansvar. Vi är väghållningsmyndighet och ska se till att kommunens skyldigheter som väghållare enligt väglagen efterlevs.

 • Goda relationer gynnar hela Västra verksamhetsområdet

  Ägaren Leif Ekvall med sonen och begravningsrådgivaren Tobias Ekvall i det så kallade livsrummet, en ceremonilokal med plats för händelser i livets alla skeden. Här är lokalen uppdukad för en minnesstund för ett femtiotal gäster.

  2014 gick flytten från centrum. Efter fem år på Västra verksamhetsområdet och mer än 500 begravningar är Larssons begravningsbyrå & juridik väletablerade i området.

  Nu tar byrån täten i dialogen med Trelleborgs kommun. Tillsammans med en handfull andra företag på verksamhetsområdet bildar Larssons en grupp för att lösa gemensamma utmaningar.

  - Vi alla vill förstås att det ska fungera här ute, och då är det positivt med den här typen av dialogmöten, säger ägaren Leif Ekvall.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?