Undersköterskor

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Hemvården Centrum Öster har ett varierande arbetsområde. Grupplokalen ligger på Sockenvägen. Vi arbetar efter målen att våra kunder skall uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att kunden känner sig delaktig i utformningen av den hjälp de får av oss och är i behov av.

Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både kund och deras anhöriga är av stor betydelse.

Arbetsuppgifter

Utföra biståndsbeslutade insatser i ordinärt boende. Att tillsammans med vårdtagaren planera hur den beviljade hjälpen skall utföras. Ge en god service i hemmet och möjliggöra för personer med hjälpbehov att få bo kvar hemma med upplevd trygghet och kvalité.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du förväntas kunna arbeta självständigt, men samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Det krävs att du är strukturerad och kan ta egna beslut.

Inom hemvården där tempot ibland är högt, så förväntas du vara stresstålig och lösningsfokuserad. Erfarenhet av omvårdnadsarbete i hemvården är meriterande.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Arbetstid

Arbetstiden är varierande dag-, kväll- och helgtjänstgörning.

Varaktighet

Två tjänster är tillsvidareanställningar och en är en visstidsanställning tom 190831, med möjlighet till att bli en tillsvidareanställning.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse

Kontakt

Else Kari Palm, enhetschef 0410-73 39 71

Sista ansökningsdag

2019-02-28 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och