Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Hälsohuset är kommunens nya och moderna vård- och omsorgsboende. Här finns plats för 36 hyresgäster fördelat på fyra avdelningar. Vi finns på ett härligt läge med närhet till park och stadsmiljö. Våra lokaler är ljusa och fräscha med härliga stora inglasade balkonger och en uteplats på baksidan.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på boende hjälper du hyresgästen med alla förekommande omvårdnadsinsatser, serviceinsatser samt delegerade HSL-insatser. Du är våra hyresgästers händer och fötter när det behövs. Hyresgästens självbestämmande är vår ledstjärna i verksamheten.

Vi söker personal för nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller med likvärdig kompetens. Du ska ha bred erfarenhet av att jobba på äldreboende. Du behöver vara lösningsfokuserad och ha förståelse för vad det innebär att jobba natt. Du ska känna dig trygg med att dokumentera i dokumentationssystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. 
Erfarenhet av demensvård är meriterande.
Vi vill att du är engagerad, positiv och har ett bra bemötande.

Arbetstid/varaktighet

Visstidsanställning.

Arbetstid är enligt schema natt.

Tillträde

Enligt överenskommelse/snarast

Kontaktperson

Ann-Sofie Jangmark 0410-73 49 03, 0734-42 25 90

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2020-04-09 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och