Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Alstadhemmet är det lilla gemytliga boendet på landet. Här bor för närvarande 24 hyresgäster med varierande omvårdnadsbehov. Vi har en fin trädgård som vi brukar vara i när vädret tillåter. Våra lokaler är ljusa och fina och vi har en större gemensam lokal som vi använder vid aktiviteter och andra evenemang.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på boende hjälper du hyresgästen med alla förekommande omvårdnadsinsatser, serviceinsatser samt delegerade HSL-insatser. Du är våra hyresgästers händer och fötter när det behövs. Hyresgästens självbestämmande är vår ledstjärna i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller med likvärdig kompetens. Du ska känna dig trygg med att dokumentera i dokumentationssystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det saknas förbindelser i kollektivtrafiken.
Erfarenhet av demensvård är meriterande.
Vi vill att du är engagerad, positiv och har ett bra bemötande.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning.

Arbetstid är enligt schema dagtid, kvällstid och helger.

Tillträde

2019-04-08

Kontaktperson

Ann-Sofie Jangmark 0410-73 42 50, 0708-81 76 60

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2019-03-08 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och