Undersköterska - kvällspatrullen

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Smyge hemvård i Trelleborg har ett varierande arbetsområde. Vi arbetar efter målen att vårdtagarna ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att vårdtagaren upplever att de kan få påverka den hjälp de får av oss och är i behov av. Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både vårdtagare och deras anhöriga är av stor betydelse. Öppenhet, respekt och ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande. Tempot kan ibland vara högt så du måste vara stresstålig och kunna prioritera ditt arbete. Arbetet utförs i vårdtagarens eget hem.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning samt B-körkort är krav.
Vi söker dig som har ett trevligt bemötande, serviceinriktad och lyhörd för att tillgodose vårdtagarens behov. Det är viktigt att trivas med att både arbeta självständigt och i grupp och att ha god förmåga att bedöma och hantera varierade situationer.

Du ska ha lätt för att se möjligheter och lösningar på problem, vara flexibel, utvecklingsinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor och övriga i det tvärprofessionella teamet. Du tar ansvar och sätter vårdtagaren i centrum.
Det är meriterande om du har erfarenhet av delegerade arbetsuppgifter såsom insulin och läkemedel. Stor vikt kommer att läggas på utbildning, personlig lämplighet och erfarenhet.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidare. Tjänstgöringsgraden 63,21% och arbetstiderna förlagd under kvällarna. Tillträde 1/1-2018

Kontaktperson

Susanne Palmqvist, 0410-73 47 12

Facklig kontakt

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-12-01 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och