Teaterpedagog

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Kulturskolan är en skola som är till för alla som vill lära sig spela, sjunga, dansa, filma, fotografera eller spela teater. På skolan går cirka 800 elever i alla åldrar, från 5 år upp till 20 år. Vi kan med stor glädje konstatera att intresset för vår verksamhet är det största på länge. Vi har t.ex. rekordmånga danselever och rent allmänt är det stort intresse för våra övriga ämnen inom musik, teater, bild & form och film & animation.

Med de olika inriktningarna arbetar här idag runt 20 lärare som utgör det bästa kollegium man kan tänka sig. Tillsammans besitter vi en hög kompetens inom våra olika områden och vi jobbar hårt för att alla våra elever ska nå så bra resultat som möjligt. Helt enkelt är det så att vårt största intresse är att någonting i vårt utbud ska bli elevernas största intresse.

Arbetsuppgifter

Din viktigaste uppgift som lärare inom ämnet teater är att inspirera och stödja elevernas förmåga att uttrycka sig på scen och bidra till att utveckla deras fantasi och kreativitet.

Arbetet innebär att självständigt planera lektioner och föreställningar och undervisa barn och ungdomar i grupp. Att delta i större eller mindre samarbetsprojekt med elever från Kulturskolans andra inriktningar ingår också.

Undervisningen sker på Bastionskolan i Trelleborg och i den blackbox som finns där.

Kvalifikationer

Du ska ha utbildning som teaterpedagog eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tjänsten förutsätter tidigare erfarenhet av undervisning på kulturskola eller liknande verksamhet.

Som person krävs att du är positiv, flexibel och brinner för att lära ut teater. Det är också viktigt att du har förmågan att möta eleverna på deras olika nivåer samt inspirera och lyfta deras fantasi och kreativa lust.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidare-, ferietjänst, 20 %

Tillträde

2019-08-14 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Kulturskolechef Michael Nordberg 0708-81 70 67

Facklig företrädare, Simon Thörn, Lärarförbundet, 0739-13 03 67

Sista ansökningsdag

2019-05-26 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och