Sva grundläggande nivå vid Vuxenutbildningen

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Just nu tillhör Vuxenutbildningen i Trelleborg Bildningsförvaltningen, som är den största förvaltningen i Trelleborgs kommun med ca 1300 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning. På Söderslättsgymnasiet finns det 12 nationella program samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola. På Vuxenutbildningen finns ett brett utbud av både teoretiska- och yrkeskurser och här ingår även SFI. Utöver detta finns även Yrkeshögskolan (YH) som erbjuder olika utbildningar inom bland annat vård och studiehandledning.

Från och med den 1 juli 2019 kommer hela Vuxenutbildningen och YH gå över till Arbetsmarknadsförvaltningen, vilket skapar helt nya möjligheter och dimensioner för vårt uppdrag. Nya dörrar och möjligheter öppnas, där trelleborgaren står i centrum och vi kan med gemensamma krafter på ett helt nytt sätt stötta och vägleda mot såväl studier som arbete. Vill Du vara med på vår nya resa?

Oavsett om vi tillhör Bildningsförvaltningen eller Arbetsmarknadsförvaltningen så kommer Du att välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och  till exempel ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Vuxenutbildningens arbetslag och undervisa på Vuxenutbildningen i kurserna Svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Du kommer att ha både klassrumsundervisning och nätbaserad undervisning, då dessa kurser erbjuds i dessa båda studieformer.

Vi arbetar med ett coachande förhållningssätt med fokus på den enskilde individens behov och förutsättningar på väg mot ett arbete eller vidare studier. Språkutvecklande förhållningssätt i alla ämnen är en självklarhet för oss att arbeta mot här på Vuxenutbildningen i Trelleborg.

På Vuxenutbildningen Trelleborg skapar du och dina kollegor en utvecklande studiemiljö för eleverna. Du arbetar som en del i ett arbetslag utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen. Det innebär att du tillsammans med rektor, bitr. rektor och övriga kollegor leder och utvecklar skolans vardag för ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta som lärare inom Vuxenutbildningen. Det är även meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att utveckla och arbeta med nätbaserad undervisning/distans.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du tar del av aktuell forskning och vågar tänka nytt. Samarbete ser du som en naturlig del i ditt arbete och tar gärna emot feedback från både kollegor och ledning i syfte att förbättra ditt lärarskap och skapa nya möjligheter för dina elever. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Eftersom alla elever arbetar i och har tillgång till sina kurser och studiematerial via vår lärplattform, krävs god it-pedagogisk vana och intresse. 

Arbetstid/varaktighet

50%, visstidsanställning 190812-200131

Tillträde

2019-08-12 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Camilla Eckersten, bitr. rektor 0708-81 76 66

Bengt-Göran Persson, rektor 0708-81 76 01

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2019-05-31
Urval och intervjuer kommer att ske löpande

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

 

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och