Kommunvägledare sommarvikarie

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Vi har startat en stark kundtjänstorganisation som ska samordna och effektivisera kundmottagandet i Trelleborgs kommun. En kundtjänst med hög grad av handläggning och svar direkt. Principen bygger på en tydlig väg in till kommunen, vilket ska bidra till ökad service och högre tillgänglighet. Det ska vara enkelt att kontakta kommunen och få hjälp med sitt ärende. Då vi går in i sommaren behöver vi stärka upp med en vikarie under semestern.

Vill du vara med oss i detta spännande arbete?

Arbetsuppgifter

Arbetet som kommunvägledare kommer att bestå av att möta trelleborgarna där de är på det sätt som passar dem bäst. Ditt arbete kommer att innebära daglig kontakt med trelleborgarna via besök och telefon. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar vägledning och rådgivning inom kommunens ärende.

Kvalifikationer

Du ska ha en avslutad högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ärendehandläggning i en större organisation. Som person är du serviceinriktad, nyfiken på att möta människor och trivs i rollen att vara stadens ansikte utåt. Att kunna agera professionellt och samtidigt empatiskt är en förutsättning för att kunna möta trelleborgarna i vår kundtjänst.

Kontaktperson

Hannu Sirviö, chef Medborgarservice, 0410-73 41 25. Epost: hannu.sirvio@trelleborg.se

Sista ansökningsdag

2019-05-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi kommer att arbeta med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och