Förskollärare till förskoleklass

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Vi finns i västra Trelleborg mittemellan natursköna Albäckskogen och Flaningen, med gröna områden strax utanför skolgården. Bäckaskolan är en F-5 skola med 300 elever och en träningsskola åk 1-9 med ca 20 elever. 

Bäckaskolans vision är:

Att genom en positiv och glädjefylld miljö skapa nyfikenhet, kreativitet och arbetsglädje i ett ansvarsfyllt och målmedvetet lärande. Vi ser olikheter som en tillgång där alla elever ska känna sammanhang och tillhörighet i skola och samhälle. Tillsammans med elever, vårdnadshavarna och all personal sätter vi kunskapen i fokus, nu och för framtiden!

Vårt motto är:

Sveriges gladaste skola

Arbetsuppgifter

Din roll innebär att arbeta i förskoleklass samt fritidsverksamheten. Arbetsglädje och höga förväntningar och tydliga mål är självklara utgångspunkter för oss. Du ingår i ett team med kollegor både från förskoleklass och åk 1 där ni tillsammans utvecklar arbetet tematiskt och kunskapsutvecklande. 

Kvalifikationer

En av våra värdefulla medarbetare går nu i pension. Därför söker vi nu dig som är legitimerad förskollärare. Du har en positiv elevsyn, god kommunikationsförmåga, är engagerad i ditt yrke, skapar trygghet och arbetsglädje, har lätt för att bygga relationer och samarbeta både inom och utanför den egna enheten. 

Verkar det intressant? Tveka inte utan sök tjänsten!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100%

Tillträde

2018-01-01 eller enl ök.

Kontaktperson

Malen Björner, rektor 0410-733613

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-817462
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-733414

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

Vi gör löpande urval men ansök dock senast den 2 oktober.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och