Förskollärare, Pilekvistens förskola

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen 

Välkommen till Pilekvistens förskola!

Pilekvisten är en förskola i östra delen av Trelleborg. Förskolan består av fem avdelningar och ligger i ett naturskönt område med närhet till hav, grönområden, busshållsplats och centrum.

Vi strävar efter att alla barn ska få den bästa starten i sitt livslånga lärande.  Grunden i vår verksamhet utgår ifrån barnet i fokus, där barnets delaktighet och inflytande skapar en rolig, lekfylld, trygg och lärorik miljö. Vi lägger stor vikt vid leken som är en betydande del av barnets utveckling och lärande, vi arbetar kontinuerligt med lekgrupper. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att följa upp, dokumentera och analysera barnens utveckling och lärande. Detta innebär att vi utgår ifrån barnens visade intresse och nyfikenhet. Vi har ett arbetssätt som bygger på trygghet och goda relationer, där ett nära samarbete med vårdnadshavarna om barnets utveckling och lärande ligger som en grund för verksamheten

Nu söker vi DIG som vill vara med och driva och utveckla en verksamhet tillsammans med rektor och kollegor där glädje och möjligheter möts. Du vill arbeta för att göra miljön spännande och tillgänglig för barnen enligt de styrdokument som finns för förskolan.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Att skapa utmaningar i lärandet och att dokumentera lärprocesserna tillsammans med barnen tillhör vardagen. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du är engagerad, nyfiken och väl insatt i läroplanen. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100 %

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Christel Holmqvist, Rektor , 0410-73 40 55

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2019–09-04 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Blir du kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och