Familjerådgivare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Familjerådgivningen är en del av Socialförvaltningens avdelning för Individ och familjeomsorg. Familjerådgivningen i Trelleborg bedrivs i samverkan med Vellinge kommun som tillsammans har c:a 77.000 invånare. Arbetsgruppen består av 3 tjänster.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som familjerådgivare kommer huvudsakligen att bestå av samtal med par. Arbetet innefattar krisbehandling, konflikthantering och bearbetande samtalsserier. I tjänsten ingår även telefonrådgivning till allmänheten och viss utåtriktad verksamhet. Arbetsgruppen har extern handledning.

Kvalifikationer

Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även grundläggande psykoterapiutbildning motsvarande steg 1 samt genomgången egenterapi. Erfarenhet av familjerådgivning är önskvärt.

Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och intresserad av dynamiken mellan människor i nära relationer, framför allt parrelationen och vill ta ett gemensamt ansvar för verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en god samarbetsförmåga krävs.

Familjerådgivningen lägger vikt vid de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför manliga sökande.

Arbetstid/varaktighet
80% tillsvidare 

Tillträde

19-09-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Therese Törnkvist, enhetschef 0410-73 34 70

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-03-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och