Jobba hos oss

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

Samhället och vår organisation är i ständig förändring, därför behöver vi ledare och medarbetare som vill bidra till verksamhetens och den egna utvecklingen. Som medarbetare i Trelleborgs kommun är du en stolt samhällsbyggare som är med och skapar en bättre vardag för dina medmänniskor genom hela livet.

Vi uppmärksammar talangfulla medarbetare och låter dem utvecklas i sitt arbete eller på andra positioner. Olikheter ses som en tillgång som bidrar till att öka effektiviteten och kreativiteten i vår organisation.

Vår verksamhet vilar på en tydlig värdegrund: Öppenhet, Respekt och Ansvar, vilket avspeglar sig i våra mål och vårt förhållningssätt.

Vi tror att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Våra arbetsplatser präglas av hög medarbetartrivsel och ett öppet arbetsklimat vilket kännetecknas av ömsesidig respekt för varandra.

Det här arbetar vi inom offentlig sektor med

Vill du veta vad vi inom offentlig sektor gör? Vi har Sveriges Viktigaste Jobb och är med och gör skillnad varje dag.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!