Anmäl misstänkt matförgiftning

I formuläret nedan kan du göra en anmälan till samhällsbyggnadsförvaltningen om du misstänker att du blivit sjuk av mat du ätit eller köpt i Trelleborg.

För att kunna göra en så bra utredning som möjligt är det viktigt att du lämnar namn och dina kontaktuppgifter. Du kan välja att inte lämna namn och kontaktuppgifter, men då kan vi inte återkomma till dig om vi har behov av ytterligare information.

Om dina personuppgifter

Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som du lämnar för att kunna behandla ditt ärende. De personuppgifter som hanteras kan vara namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post.De personuppgifter som behandlas med stöd av samtycke, och du kan när som helst kontakta Trelleborgs kommun för att få ett utdrag över eller radera dina personuppgifter.

Dina personuppgifter kommer att sparas upp till ett år och sedan raderas. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsnämnd, de kan kontaktas på .

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Vill du bli kontaktad? (obligatoriskt)
Vilka symptom fick du/ni (kryssa i ett eller flera symptom)? (obligatoriskt)
Har du/ni varit i kontakt med läkare/vårdcentral? (obligatoriskt)
Om svaret är ja, har du/ni gjort något av följande?
Kryssa i de påståenden som stämmer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?