Program - Framtids- och innovationsdag i Trelleborg 2020

Framtidsdagen skjuts på framtiden Trelleborgs kommun planerade Framtids- och innovationsdag den 20 mars blir inte av. Hela arrangemanget skjuts fram tills vidare och programmet pausas. Beslutet tas med anledning av den rådande oron i samhället just nu, gällande Corona-viruset och de allmänna restriktioner som införts gällande stora folksamlingar. Programmet för dagen innehåller 20 olika programpunkter, de flesta samlade till en heldag i Parken kultur- och konferenscenter. Eftersom det är svårt att bedöma hur många besökare som skulle ta sig dit, väljer kommunen att av säkerhetsskäl pausa hela programmet tills situationen känns mer stabil och dagen kan genomföras utan att riskera deltagares och besökares hälsa. Ett nytt datum för Trelleborgs kommun första Framtids- och innovationsdag kommer att sättas längre fram. Förhoppningsvis kan dagen genomföras i god tid innan vårterminen slutar, med tanke på att väldigt många barn och unga engagerats inom undervisningen.

Trelleborgs första Framtids- och innovationsdag den XXX bjuder på ett välfyllt program med ett 20-tal punkter på programmet. För samtliga programpunkter gäller fri entré.

Merparten av aktiviteterna äger rum i Parken kultur- och konferenscenter, Norregatan 44, Trelleborg. Där erbjuds bland annat poesifestival, direktsänd närradio, workshops kring framtidens kommunarkiv och ungdomar som driver UF-företag visar upp sig.

Även på platser som Lasarettet, Kunskapsskolan, Västervångskolan, Söderslättshallen, Valen-gallerian, Centrum och Stadsparken kommer framtiden att synas i sådant som fotoutställningar, demokrativerkstad och mycket mer.

Alla intresserade är välkomna att ta del av samtliga programpunkter.

Hela programmet hittar du under flikarna nedan

Hjälpte informationen på den här sidan dig?