Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

Alla resultat

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Aktuellt

I nyhetsarkivet finns nyheter, reportage, kungörelser och evenemang som rör Söderslättsgymnasiet.

Anpassa webbplatsen

Webbplatsen är byggd med Responsive Design som är en form av mobilanpassning som innebär att webbplatserna anpassar sig till storleken och upplösningen på besökarens skärm.

APL - Arbetsplatsförlagt lärande

APL genomförs under det andra och tredje året. Den ger dig kunskap om regler och krav som finns i arbetslivet. Den bidrar också till att du lär dig yrket samt ansvarstagande och känsla för service och kvalitet i det utförda arbetet.

Avgångselever med funktionsnedsättning

Söderslättsgymnasiet och Arbetsförmedlingen i Trelleborg samverkar för att göra övergången mellan skola och arbetsmarknad lättare.

Barn- och fritidsprogrammet

Du som vill arbeta med människor och ledarskap får en god grund för ditt framtida yrkesliv hos oss, som exempelvis barnskötare, elevassistent eller aktivitetsledare. Vi erbjuder dig en bred och spännande yrkesutbildning, där du även får möjlighet att bli behörig till högskola och universitet.

Basketgymnasium

Söderslättsgymnasiet erbjuder ett lokalt basketgymnasium där eleverna läser idrottskurser med konståkningsinriktning under tre timmar i veckan hela gymnasietiden.

Bastionen

Välkommen till Mediateket på Bastionskolan. Här kan få hjälp med allt från informationssökning till tips på en bra bok.

Betyg, individuell studieplan

Betyg ska sättas på varje avslutad kurs och efter genomfört gymnasiearbete samt i grundskolans ämnen i de fall undervisning i dessa får förekomma i gymnasieskolan.

Blivande elev

Du har rätt att söka till en gymnasieutbildning från och med det år du avslutar årskurs 9 på grundskolan och senast det år du fyller 19 år. Du får inte tidigare ha avslutat en gymnasieutbildning.

Bygg- och anläggningsprogrammet

Byggbranschen erbjuder dig en varierad arbetsmiljö, ute som inne. Du kan välja mellan nästan 100 yrkesinriktningar eller att vidareutbilda dig på högskolan.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 9 , Nästa