Mars

• Engelska 7 ger eleverna internationella perspektiv

Engelska 7 på Söderslättsgymnasiet genomsyras av den breda vägledningen ur ett internationellt perspektiv. Eleverna får hjälp att våga anta internationella utmaningar genom samarbeten med "native speakers" som föreläser för dem om vikten av att behärska engelska på en avancerad nivå för att t ex kunna förhandla och driva företagsprocesser framåt.

• Vill du sommarjobba med Sveriges viktigaste jobb?

Tisdagen den 13 mars klockan 9.30-14.00 finns personal från Socialförvaltningen på plats på Söderslättsgymnasiet; St Nicolai utanför matsalen och på Bastionen utanför Mediateket.

• Blixtlåsets regionsfinal i Trelleborg

Regionsfinal i Blixtlåset 14 mars 2018

Onsdagen den 14 mars är Söderslättsgymnasiet arrangör av innovationstävlingen Blixtlåsets distriktsmästerskap. Det är 34 lag från hela Skåne som tävlar om vem som har årets mest uppfinningsrika idé och går vidare till riksfinalen.