• Lunchkuponger till gymnasieelever

Gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborgs kommun kan hämta lunch på restauranger som har anmält sig som elevrestauranger.

På rekommendation av regeringen har det beslutats att införa distansundervisning på gymnasiet från och med den 18 mars för att minska smittspridningen av Corona-viruset.

Det innebär att du som elev på gymnasiet studerar hemifrån och inte får någon lunch på skolan. Trelleborgs kommun har därför beslutat att ge dig möjlighet att hämta lunch på restauranger eller caféer i kommunen på Trelleborgs kommuns bekostnad under april och maj 2020.

• Elever på naturvetenskapliga programmet får resestipendier

Laura Norén, Tim Åkesson, Ellinor Brorsson och Hampus Lindgren på NA17

Sedan flera år tillbaka får elever på naturvetenskapliga programmet på Söderslättsgymnasiet möjlighet att delta på Berzeliusdagarna i Stockholm och Molecule Frontiers symposium i Göteborg tack vare resestipendier som utdelats av Trelleborgs AB och Greta och Johan Kocks stiftelse.

• Öppet hus på Söderslättsgymnasiet den 23 januari

Välkommen på Öppet Hus på Söderslättsgymnasiet, torsdagen den 23 januari, kl 17.30-19.30! Kom och träffa våra elever och lärare som gärna berättar om skolan och de olika gymnasieprogrammen.

• Öppet hus på Söderslättsgymnasiet

Välkommen på Öppet Hus på Söderslättsgymnasiet idag, torsdagen den 28 november kl 17.30-19.30! Kom och träffa våra elever och lärare som gärna berättar om skolan och de olika gymnasieprogrammen!

• Träffa oss på Gymnasiemässan

Träffa Söderslättsgymnasiets lärare och elever på Gymnasiemässan i Malmö den 7-9 november. Gymnasiemässan riktar sig till dig som går sista året i grundskolan. Här får du hjälp att välja en utbildning som passar just dig.

• Blomsterflickorna har bästa affärsidén

Tävlingen Draknästet 2019 gick av stapeln på Söderslättsgymnasiet.

Den 9 oktober gick tävlingen Draknästet på Söderslättsgymnasiet av stapeln. 20 UF-företag fick pitcha sina idéer för drakar som bjudits in från lokala företag och organisationer. Drakarna kom från branscher som speglar programmens inriktningar.

• FN-dag på Söderslättsgymnasiet

Idag den 24 oktober är det FN-dagen och det uppmärksammas med olika aktiviteter på Söderslättsgymnasiet.

• Temavecka om psykisk hälsa på Söderslättsgymnasiet

Temavecka på Söderslättsgymnasiet

Skåneveckan för psykisk hälsa är en vecka för ökad kunskap och samtal kring psykisk hälsa. I hela Skåne genomförs seminarier, kulturarrangemang och mötesplatser. På Söderslättsgymnasiet har det under vecka 41 pågått föreläsningar på temat psykisk hälsa i samband med Världsdagen för psykisk hälsa.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa