Kontakt och resurser

Hör gärna av er till oss på AV-Media med frågor, önskemål och funderingar.

Du når oss enklast per telefon mellan 08.00 och 15.00, med lunchstängt 12.00-13.00. Telefonnumret hittar du i kontaktrutan. Ibland är vi ute på utbildningar eller tekniska ärenden och kan därför vara svåra att nå, prova igen lite senare eller dagen efter. Du kan också mejla eller komma och besöka oss på Nygatan 1. Ring gärna innan du besöker oss så att vi är här och kan hjälpa dig.

Våra övriga resurser

Bloggen

På vår blogg skriver vi om vår dagliga verksamhet och tipsar om nya resurser och filmer. Vi lägger också upp alla manualer och guider vi skapar där. Besök oss gärna!

Facebook

Om du använder Facebook kan du gå in och gilla vår sida och på ett smidigt sätt följa oss och vad vi sysslar med. Gilla oss gärna!

Youtube

På vår Youtube-kanal lägger vi upp filmer vi gjort med eleverna ute på olika projekt, samt våra instruktionsfilmer. Gå in och titta för inspiration över vad elever skapar med små medel!

Digitala skolan - Läroplan 2018

Sommaren 2018 kommer en ny läroplan med reviderade kursplaner börja gälla. Läroplanen kommer ha utbyggda och förstärkta mål och för att underlätta för pedagogerna har vi sammanställt dessa mål i en idébank.

Resursbanken

AV-Media Trelleborg har samlat ihop digitala lärresurser i form av länkar, appar och filmtips som vi på ett eller annat sätt tror kan vara användbara i er undervisning.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?