Nyheter med etiketten "Trelleborgsgalan"

 • Pristagare hyllades på Trelleborgsgalan

  Galavinnarna på scenen

  Trelleborgsgalan blev festligt och glittrande på alla sätt och det var många pristagare som fick sin stund i rampljuset på scenen i Söderslättshallen.

 • Ett speciellt pris...

  Ett av priserna på Trelleborgsgalan skiljer sig från de andra – här finns inga nominerade. Istället är priset instiftat av Trelleborgs kommun för att hedra ett företag. Näringslivspriset delades ut första gången förra året och gick då till Trelleborg AB.

 • Allt inför 2018 års galakväll

  Som en uppladdning inför den tolfte Trelleborgsgalan kan du läsa om de människor som nominerats till olika priser, människor som på olika sätt gjort skillnad i Trelleborg.

 • Musik, konst eller litteratur?

  Pelle och Solveig Daun är nominerade till TA:s kulturpris.

  Bredden på Trelleborg Allehandas kulturpris spänner över hela branschen, sett till de tre nominerade. Peter Svensson är kyrkomusiker i Anderslöv, Galleri Fågel ägnar sig åt konst och Mattias Edvardsson är författare.

 • Två tävlar om Tillgänglighetspriset

  Hanna Varmaz är en av de nominerade till Tillgänglighetspriset 2018.

  Två personer har nominerats till årets Tillgänglighetspris. Det är Hanna Varmaz som driver en blogg om mobbing, och Johan Klang, tandläkare på Gamla Torg.

 • Vem blir Årets företagare?

  Årets Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

 • Vem får årets Tångräka?

  Miljöpriset Tångräkan

  Tångräkan är Trelleborgs kommuns miljöpris och i år är en förening, en eldsjäl och en konstnär nominerade till priset. På kvällens den 15 november vet vi vem som bär hem glasstatyetten.

 • Teater, ting eller godsaker?

  Maglarpsbullen är en av de tre nominerade.

  Det är stor spridning på de tre företag som i år nominerats till Guldpalmen, Visit Trelleborgs pris som vänder sig till besöksnäringen.

 • Service, glasklart eller skönhet?

  En av de tre nominerade till Årets Nyföretagare i Trelleborg är Daniel Glans.

  Spridningen är stor bland de tre verksamheter som nominerats till Årets Nyföretagare. Karlssons Mek & service, Glans fönsterputs och Mias skönhetshörna är de tre som tävlar om priset. Det är affärsidén som bedöms och om den kan anses vara utvecklingsbar.

 • Vem blir årets kulturstipendiat?

  Tiffany Falk, nominerad till kulturnämndens kulturstipendiat 2018.

  Kulturnämnden har nominerat tre unga kulturutövare till kulturstipendiat 2018. Priset delas ut på Trelleborgsgalan 15 november.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa