Nyheter med etiketten "Pressinformation"

 • Avtal för fastighetsvärdering klart

  Karta med den planerade sträckningen för ringvägen och hamninfarten efter beslut i kommunfullmäktige i november 2017.

  Ett flertal fastighetsägare inom området för den planerade östliga ringvägen och hamninfarten har ställt sig positiva till frivillig förtida inlösen. Nu har Trelleborgs kommun tecknat avtal med två värderingsföretag.

 • Ny ledning för Bildningsförvaltningen

  I oktober 2017 blev det klart att Jytte Lindborg, då förvaltningschef för Bildningsförvaltningen i Trelleborg, fått tjänsten som Lunds skoldirektör. Nu följer tillförordade förvaltningschefen Linda Abrahamsson efter, och blir kvalitets- och myndighetschef på barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun efter sommaren.

 • Blixtlåsets regionsfinal i Trelleborg

  Onsdagen den 14 mars är Söderslättsgymnasiet arrangör av innovationstävlingen Blixtlåsets distriktsmästerskap. Det är 34 lag från hela Skåne som tävlar om vem som har årets mest uppfinningsrika idé och går vidare till riksfinalen.

 • Nu är det nolltolerans som gäller!

  På torsdagseftermiddagen träffades Kommunstyrelsens arbetsutskott förstärkta med fritidsnämndens och socialnämndens ordförande för att diskutera problemen i Trelleborgs centrum som har lett till att Gasverket har tvingats stänga tillfälligt.

 • Vannhögskolan stänger för dagen

  Värmepannan på Vannhögskolan har havererat och temperaturen har sjunkit så pass att undervisning inte kan bedrivas.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 28 , Nästa