Nyheter med etiketten "Nyhet"

 • Kan din förening erbjuda sommarjobb till ungdomar?

  Aktiva ungdomsledare på sommarlov och sportlov.

  Trelleborgs kommun erbjuder sommarjobb för ungdomar liksom tidigare år. Nu på sportlovet har dessutom 16 ungdomar fått kommunalt arbete på en föreningsaktivitet på Söderslättshallen.

 • Invigning av I Kim Walls fotspår

  Utställning I Kim Walls fotspår på Söderslättshallen.

  Kultur- och fritidsnämnden bjuder in till en officiell invigning onsdag 26 februari klockan 15.00 på Söderslättshallen i Kim Wall-foajén. Ordförande Thomas Nilsson i kultur- och fritidsnämnden inviger utställningen tillsammans med Ingrid och Joachim Wall.

 • Första inlösta villan klar för uthyrning

  Nu är det första av hittills 19 hus som Trelleborgs kommun löst in inför bygget av den planerade ringvägen och hamninfarten klart för uthyrning. Villan som ligger på Blygers väg är ett friliggande enfamiljshus om sex rum och kök på 167 kvadratmeter, byggt 1979. Huset hyrs ut genom Boplats Syd.

 • Sportlovsaktiviteter

  Rallybilkörning e-sport

  Sportlovslediga barn och ungdomar är välkomna till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, Museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner.

 • Kärleksträd på Rådhustorget

  Kärleksträd på Rådhustorget.

  Kom och pynta kärleksträden på Rådhustorget på Alla hjärtas dag, fredag 14 februari! Du kan önska din favoritmelodi mellan klockan 10.00-12.00.

 • Arbetet med att skapa en tillgänglig skola för alla har gett resultat

  Anette Öhman, rektor på Serresjöskolan, i en "kojfåtölj" som ger eleverna en tyst och lugn plats för studier.

  Fem skolor från Trelleborg har under tre års tid deltagit i det nationella forskningsprogrammet Inkluderande lärmiljöer. Syftet med programmet har varit att fördjupa den forskningsbaserade kunskapen om hur skolan kan utforma sina lärmiljöer så att det blir möjligt för alla elever att utvecklas och lära utifrån sina förutsättningar.

 • Fem miljoner kronor till en miljon medborgaridéer

  En miljon idéer är namnet när kommunen startar arbetet med medborgarbudget. Fem miljoner kronor är budgeterat för år 2020 och lika mycket är utlovat till nästa år. Modellen har använts länge internationellt och sedan några år tillbaka även på många håll i Sverige. En miljon idéer kommer att starta i kommunens södra landsbygdsområde i mitten på mars.

 • Arbetet med ny webbplats igång

  Trelleborgs kommun har tecknat avtal med Whitespace om att utveckla en ny extern webbplats åt kommunen. Valet av plattform har landat på Helsingborgs stads lösning Muncipio som bygger på Wordpress.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 37 , Nästa