Nyheter med etiketten "Kultur"

 • Höstlov på biblioteket

  Bibliotek av lego.

  Läslov + legolördag = höstlov på Trelleborgs bibliotek. En vecka full av roliga händelser. Bygg ett vattentorn i lego, eller delta i läslovsfesten, eller varför inte göra alltihop?

 • Vem blir årets kulturstipendiat?

  Tiffany Falk, nominerad till kulturnämndens kulturstipendiat 2018.

  Kulturnämnden har nominerat tre unga kulturutövare till kultustipendiat 2018. Priset delas ut på Trelleborgsgalan 15 november.

 • Magiskt höstlovskul för barn och ungdom 6-15 år

  Magiskt höstlovskul i Trelleborg med Trollkarlen Rosini.

  Läslovsfest, lego, teater, halloweenparty med mera... Alla höstlovsaktiviteterna i år är GRATIS och dessutom ingår nyttigt mellanmål, frukt, dricka eller liknande till deltagande barn att delas ut så långt lagret räcker för att kunna erbjuda någonting att äta när skolan har stängt.

 • Höstlov på Trelleborgs Museum

  Höstlov på Trelleborgs Museum. Prova på att göra avtryck i lera.

  Kom och gör avtryck i lera med konstnären Pernilla Norrman. Drop in tisdag-torsdag klockan 12.30-15.00. Hitta gömda lyckoamuletter en familjeaktivitet - hela vecka 44. Gratis för barn!

 • Rekordsommar med 137 000 besökare

  Lilla Beddinge teater invigde Trelleborgs Museums nya takscen med härlig sång och musik. Vilken estrad och så stor publik det går att ha här!

  Det händer aldrig något i Trelleborg? Är det sant eller falskt? I Trelleborg händer det väldigt mycket som är positivt för kommunens utveckling. Läs och gläds åt sommarens alla rekordsiffror!

 • Biblioteksveckan...

  Biblioteksveckan 2018.

  Under nästan en hel vecka under hösten kan du komma till Trelleborgs bibliotek och lyssna på spännande människor som har fullt av spännande ämnen att berätta om. I år är Biblioteksveckan mellan 15 - 18 oktober.

 • Lilla Nollan och dom andra

  Bild ur föreställningen Lilla Nollan och dom andra.

  En teaterföreställning för barn om alla människors lika värde spelas på Parken söndagen den 7 oktober.

 • Dan - Py - Bark...

  Dan, Py m.fl.

  Dan Hylander och Py Bäckman spelar äntligen tillsammans igen. Söndagen den 21 oktober spelar de tillsammans med Janne Bark på Parken.

 • Ny kurs på Kulturskolan, Streetdans

  Kulturskolans skylt.

  Kulturskolan startar detta läsår en helt ny kurs i Streetdans för dig som fyllt 10 år. Kursstart är fredagen den 14 september.

 • Gratis höstlovsteater!

  Ur föreställningen Jag vill ha min hatt.

  Jag vill ha min hatt. En teaterföreställning för barn den 29 oktober på Parken! Föreställningen bygger på en bok av Jon Klassen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa