Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • Akut vattenavstängning i Gislöv

  På grund av en vattenläcka på Horngäddevägen, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 14 november. Områden som drabbas av vattenavstängningen är östra delen av Horngäddevägen.

 • Vattenläcka Modeshög

  VA-avdelningen arbetar med att åtgärda en vattenläckan på Modeshög. Vattenläckan berör fastigheter på Moppsvägen och Strandmarksvägen.

 • Akut vattenavstängning i Malörten

  På grund av en vattenläcka, tvingades VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 6 november i området Malörten. Områden som drabbades av vattenavstängningen är Hallonvägen, Nyponvägen, Morellvägen, och Köpingegatan. Vattnet är nu i drift igen.

 • Ledningsarbete pågår längs Havrejordsvägen

  Södra Gränstorp kallas området längs med Havrejordsvägen.

  Inom området södra Gränstorp, längs med Havrejordsvägen, planeras bostäder, förskola och äldreboende. Första etappen av arbetet omfattar ledningsarbeten, gator för byggtrafik, belysning samt avvattningsarbeten.

 • 1 355 meter avloppsledning renoveras

  Bilden visar vilken sträcka av avloppsledningen som ska renoveras (markerat med svart).

  VA-avdelningen ska under veckorna 44-46 renovera 1 355 meter avloppsledning med renoveringsmetoden kallad relining. Arbetet påbörjas vid Johan Kocksgatan och slutar vid Centralstationen.

 • VA-arbete i Smygehamn

  VA-avdelningen kommer att utföra underhållsarbete på ledningsnätet i Smygehamn tisdagen den 29 oktober mellan klockan 08.00 och klockan 12.00.

 • Akut vattenavstägning på Gorms väg

  På grund av en vattenläcka på Gorms väg, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 25 oktober. Områden som drabbas av vattenavstängningen är Gorms väg samt Danska vägen.

 • Akut vattenavstängning i Smygehamn

  På grund av en vattenläcka, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 23 oktober. Områden som drabbas av vattenavstängningen är Vattenverksvägen med omnejd.

 • Akut vattenavstängning på Engelbrektsgatan

  På grund av VA-arbete tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 15 oktober. Avstägningen beräknas vara kortvarig. Områden som drabbas av vattenavstängningen är Engelbrektsgatan 54-60 och Grönegatan.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , Nästa