Nyheter med etiketten "Arbetsmarknad"

 • Dags att söka sommarjobb!

  Är du född mellan 1999 och 2003 och är bosatt i Trelleborgs kommun? Då kan du söka sommarjobb i våra kommunala verksamheter och föreningslivet.

 • Sommar på Dala med Two touch

  Ragnar och Fritz från Two touch träffar du på Dalabadet hela sommaren.

  När sommarlovet börjar ser Ragnar Öhman och Fredrik Fritz Persson, från Two Touch, till att finnas där ungdomarna finns. Från och med tisdag tar de på sommarkostymerna och flyttar kontoret till Dalabadet.

 • Norsk myndighet inspireras av Trelleborg

  Chefer och medarbetare från NAV i Oslo besöker Trelleborg för att hämta inspiration till sitt arbete på hemmaplan.

  Chefer och medarbetare från norska NAV (Nya Arbets- och välfärdsförvaltningen) besöker under onsdagen Trelleborgs kommun och arbetsmarknadsförvaltningen för att hämta inspiration till att automatisera delar av sitt arbete.

 • Two touch fångar upp Trelleborgs unga

  Fredrik Fritz Persson och Ragnar Öhman, föreningsaktiva och välkända i Trelleborgs föreningsliv, arbetar för att fler ungdomar i Trelleborg ska studera eller arbeta.

  Fredrik Fritz Persson och Ragnar Öhman är två kända idrottsprofiler i Trelleborg, men vad många inte känner till är att de nu jobbar tillsammans för att fånga upp Trelleborgs unga. Fritz och Ragnar är den dynamiska duon i Two touch – projektet som motiverar unga som varken arbetar eller studerar att hitta sin väg till självförsörjning.