Trelleborgs kommun uppmanar vårdnadshavare med samhällsviktiga funktioner att anmäla behov av plats på förskola eller fritidshem för sina barn

Publicerad:

Om landets förskolor, grundskolor och fritidshem stängs på grund av coronaviruset kommer personer som arbetar i samhällsviktiga sektorer att få fortsatt plats på förskola och fritidshem för sina barn även om det skulle beslutas om stängning, eller om det blir ett stort personalbortfall. Även barn som är i behov av omsorg av psykiska, fysiska eller sociala skäl kommer att få sitt omsorgsbehov tillgodosett.

För att vara förberedd om förskolor, grundskolor och fritidshem hamnar i ett kritiskt läge på grund av coronaviruset vill Trelleborgs kommun nu ta reda på hur många vårdnadshavare det är som arbetar inom en samhällsviktig verksamhet och som har behov av plats för sitt barn vid eventuell stängning av förskola och skola.

Trelleborgs kommun uppmanar därför vårdnadshavare med en samhällsviktig funktion att anmäla eventuellt behov av plats på förskola eller fritidshem för sitt barn via kommunens nya e-tjänst.

Under samhällsviktig verksamhet hittar du mer information om den nya e-tjänsten.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?