Kommunfullmäktige anpassas efter coronasituationen

Publicerad:

Kvällens sammanträde hålls på Parken med start klockan 17.

Trelleborgsalen på Parken har ställts i ordning. Det finns sittplatser med behörigt avstånd från varandra för de som vill komma till Parken för att titta på kommunfullmäktige.
Foto: Mats Jensen, Trelleborgs kommun Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgsalen på Parken har ställts i ordning. Det finns sittplatser med behörigt avstånd från varandra för de som vill komma till Parken för att titta på kommunfullmäktige.

Partierna har kommit överens om en frivillig minskning av antalet ledamöter och tjänstgörande ersättare. I stället för ordinarie 51 ledamöter och 29 ersättare kommer sammanträdet att genomföras av 26 ledamöter och eventuell tjänstgörande ersättare.

Ärendelistan har kortats ner för att det ska bli ett snabbare möte. Övriga ärende tas upp vid nästa kommunfullmäktige som är den 27 april.

Så kan du följa sammanträdet

I första hand välkomnas medborgare att följa mötet från hemmet via webblänk. Men besökare/åhörare erbjudas även möjligheten att följa sammanträdet via länk från Trelleborgssalen, Parken.

Övriga anpassningar på grund av rådande coronasituation:

  • Det bjuds inte på fika på grund av smittorisk.
  • Deltagare är glesare placerade i salen för att minska risken för smittspridning.

Mer information

Kvällens dagordning
Direktsändning via länk

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?