Nu är årets sportlovsprogram klart

Publicerad:

Trelleborgs kommun arrangerar sportlovsaktiviteter i samverkan med föreningar till kommunens grundskoleelever på sportlovet vecka 8. Nytt för i år är bland annat boule, e-sport, sportlovsöppet på Trelleborgs Sjöfartsmuseum och stallkul.

UNG i TRELLEBORG
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika UNG i TRELLEBORG

Sportlovslediga barn och ungdomar är välkomna till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, Museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!

På sportlovsprogrammet står bland annat bad, badminton, bordtennis, bowling, brottning, budokai, fotboll, hoppborgar, konståkning, modellflyg, padel, ridning, rugby, skridskoåkning och tennis.

Nytt för i år är boule, fota fejs, Friskis & Svettis, judo, miniracing, padel, rallybilkörning e-sport, sportlovsöppet på Trelleborgs Sjöfartsmuseum, sportlovskul i Smygehallen, stallkul och tyngdlyftning.

Det finns många aktiviteter även för den som är intresserad av mer än bara sport, till exempel experiment och matteslinga i Albäcksskogen, Öppet Hus på Filmverkstan, sagor i långhuset på Trelleborgen, språkcafé på Föreningarnas Hus, tapetverkstad och hitta fejset på Museet.

Detaljerat sportlovsprogram, dagar, tider och aktiviteter.

Föranmälan

De flesta aktiviteterna är kostnadsfria men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör.

Sportlovsbuss

Sportlovsbuss till Badhuset och Söderslättshallen finns enligt turlista för barn från bland annat Anderslöv, Smygehamn och Skegrie. Ingen föranmälan behövs och det kostar ingenting för kommunens skolelever att åka med bussen.

App Ung i Trelleborg

Ladda ner UNG i TRELLEBORG på App Store eller Google Play! Här kan du följa vad som händer på fritidsgårdarna. Här finns evenemang, nyheter, personal, sociala medier, hitta hit och mycket mer - dessutom kan du lämna din idé och välja att få pushnotiser.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?