Digital brevlåda för energifakturan möjlighet i vår

Publicerad:

Nu ansluter Energiavdelningen i Trelleborgs kommun sin fakturering till Kivras digitala brevlåda. Från den 1 mars kommer du som är kund eller abonnent och ansluten till Kivra få dina fakturor elektronisk istället för i pappersform.

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter som anslutit sig till tjänsten. Det finns flera fördelar med att använda en digital brevlåda.

  • Fakturor riskerar inte att försvinna i posthanteringen eller komma till fel adress.
  • Det är enkelt att hantera och att betala sina fakturor. Ett knapptryck räcker.
  • Det kostar inget att registrera sig för Kivras digitala brevlåda eller att använda den.

För Trelleborgs kommun kan en övergång till digital fakturering ge miljövinster genom minskat användande av papper. Digital fakturering innebär också lägre kostnader för kommunen. I dagsläget skickar Trelleborgs energiavdelning varje månad ut fler än 12 000 pappersfakturor till abonnenterna. Kostnader för kuvert och porto tillkommer.

Mer information om hur du kan skaffa digital brevlåda skickas ut tillsammans med pappersfakturorna från energiavdelningen i januari och februari. Du kan också hitta mer information om hur du ansluter dig på Kivras webbplats, eller se filmen om Kivra på Youtube.

Om du redan har Kivra men ändå vill få dina energifakturor i brev behöver du logga in på ditt konto i Kivra, klicka på Inställningar och därefter Mina avsändare och välja bort Trelleborgs Energi.

Du som i dag inte använder dig av digital brevlåda och som inte är intresserad av att skaffa en kan även fortsättningsvis ta emot dina fakturor per brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Energiavdelningens kundsupport per e-post: kundsupport@trelleborg.se, eller ringa till Trelleborgs kommuns kundtjänst, telefon 0410-73 30 00.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?