Vill du bli först med att tycka till om kommunens nya webbplats?

Publicerad:

I juni lanseras Trelleborgs kommuns nya webbplats och kommunikationsavdelningen är i full gång med utvecklingsarbetet.

Vi vill såklart lyssna in vad vår viktigaste målgrupp tycker om vår framtida webbplats, därför bjuder vi in våra invånare till en fokusgrupp där vi tillsammans diskuterar de olika funktionerna samt utseende på den nya webbplatsen. Vad är bra? Vad är mindre bra? Vad kan utvecklas?

Fokusgruppen äger rum tisdagen den 17 mars, klockan 18-20, Vi eftersträvar deltagare i olika åldrar, mellan 15-99, vi kommer därför göra ett mindre urval efter att anmälningstiden har gått ut.

Platsen där vi träffas är Trelleborgs Museums Biosalong (vid Stortorget). Vi bjuder på kaffe och kaka.

Sista anmälningsdag är 8.3. Vi skickar ut besked till dem som har blivit uttagna per e-post senast den 11.3.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar i min anmälan(behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering)

De personuppgifter som behandlas för detta än- damålet är: namn, ålder och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas.

Dina personuppgifter kommer lagras i vårt webbpubliceringssystem och kommer att hanteras av kommunikationsavdelningen.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt, i detta fallet tills träffen med fokusgruppen har varit. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är kommunstyrelsen som kan kontaktas på trelleborgs.kommun@trelleborg.se.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?