Februari

 • Kan din förening erbjuda sommarjobb till ungdomar?

  Aktiva ungdomsledare på sommarlov och sportlov.

  Trelleborgs kommun erbjuder sommarjobb för ungdomar liksom tidigare år. Nu på sportlovet har dessutom 16 ungdomar fått kommunalt arbete på en föreningsaktivitet på Söderslättshallen.

 • IVO är klar med granskning av ärende i Trelleborgs kommun

  Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har gjort en granskning utifrån den tragiska händelsen i Trelleborg då en mamma misstänks ha tagit både sitt eget och sitt barns liv. IVO har nu avslutat sin tillsyn och delgivit socialförvaltningen sitt beslut.

 • Invigning av I Kim Walls fotspår

  Utställning I Kim Walls fotspår på Söderslättshallen.

  Kultur- och fritidsnämnden bjuder in till en officiell invigning onsdag 26 februari klockan 15.00 på Söderslättshallen i Kim Wall-foajén. Ordförande Thomas Nilsson i kultur- och fritidsnämnden inviger utställningen tillsammans med Ingrid och Joachim Wall.

 • Första inlösta villan klar för uthyrning

  Nu är det första av hittills 19 fastigheter som Trelleborgs kommun löst in inför bygget av den planerade ringvägen och hamninfarten klart för uthyrning. Villan som ligger på Blygers väg är ett friliggande enfamiljshus om sex rum och kök på 167 kvadratmeter, byggt 1979. Huset hyrs ut genom Boplats Syd.

 • Sportlovsaktiviteter

  Rallybilkörning e-sport

  Sportlovslediga barn och ungdomar är välkomna till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, Museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner.

 • Med anledning av filmen som cirkulerar på sociala medier

  Vi har uppmärksammat att det cirkulerar en film om en situation i Trelleborg som väcker stort engagemang. Som framgår av filmen har mannen kontakt med Trelleborgs kommun och det pågår ett ärende.

 • Rivning av Altonas tidigare brottningslokal i Skegrie

  Torsdag 13 februari inleder entreprenör på uppdrag av tekniska serviceförvaltningen arbetet med att riva brottningsklubben Altonas före detta klubbhus i Skegrie. Arbetet beräknas klart i vecka 10.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , Nästa