Lunchkuponger till gymnasieelever

Publicerad:

På rekommendation av regeringen har det beslutats att införa distansundervisning på gymnasiet från och med den 18 mars för att minska smittspridningen av Corona-viruset. Det innebär att elever på gymnasiet studerar hemifrån och inte får någon lunch på skolan. Trelleborgs kommun har därför beslutat att ge elever möjlighet att hämta lunch på restauranger eller caféer i kommunen på Trelleborgs kommuns bekostnad under april och maj 2020.

Gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborgs kommun kan hämta lunch på restauranger som har anmält sig som elevrestauranger.
Foto: Yana Broberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborgs kommun kan hämta lunch på restauranger som har anmält sig som elevrestauranger.

Observera att detta erbjudande endast gäller elever som är folkbokförda i Trelleborgs kommun och studerar vid ett gymnasium!

Under vecka 14 kommer gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborgs kommun att få lunchkuponger hemskickade till sin folkbokföringsadress. Dessa lunchkuponger kan användas på restauranger och caféer i Trelleborg som har anmält sig som elevrestauranger.

Läs mer om luncherbjudandet till gymnasieelever.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?