Ace Wilder förgyller årets Trelleborgsgala

Publicerad:

Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat kultur, turism, idrott, näringsliv och samhällsutveckling delas ut under festliga former.

Ace Wilder till Trelleborgsgalan
Foto: http://www.unitedstage.se/ Licens: © Copyright Ace Wilder till Trelleborgsgalan

Huvudartist i år är Ace Wilder med Peter Berglunds Galaorkester på scen. Ace Wilder är låtskrivare, dansare och artist baserad i Stockholm. Hela tre gånger har hon röstats fram till finalen i Melodifestivalen med låtarna ”Busy Doin’ Nothing” (2014), ”Don’t Worry” (2016) och ”Wild Child” (2017). Succén har fortsatt långt efter tv-sändningarna slocknat och låtarna har tillsammans över 50 miljoner streams på Spotify. Under 2018 har ni sett Ace Wilder i program som ”Stjärnornas stjärna” på TV4 samt ”Så ska det låta” på SVT. Senast singeln ”Dansa i neon” är en cover på Lena Philipssons 80-tals dänga och för första gången fick vi höra Ace Wilder sjunga på svenska.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen med insläpp från klockan 18.00 i Söderslättshallen torsdagen den 21 november. Välkomstbubbel, underhållning och galamiddag exklusive middagsdryck ingår. Galaföreställningen börjar klockan 19.00 då alla lampor i salen släcks!

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Biljettförsäljning

Biljettförsäljningen öppnar lördag 14 september och har öppet till och med söndag 17 november. Läktarbiljetter kan i mån av plats även köpas i entrén på Söderslättshallen på galakvällen. Galabiljett kostar 690 kronor och läktarbiljett 125 kronor inklusive moms.

Biljettbeställning

Alla nyheter om Trelleborgsgalan

Hjälpte informationen på den här sidan dig?