Värdiga Kraftsamlare nominerade till Trelleborgsgalan

Publicerad:

De nominerade är alla bra på att engagera sig i lokalsamhället och bjuder in till både arbetstillfällen och samhällsengagemang.

Vem som vinner årets pris får vi se på Trelleborgsgalan den 21 november.

Nomineringarna lyder som följer:

Clarion Collection Hotel Magasinet

”Nya” Hotel Magasinet slog upp portarna för ett år sedan och har sedan dess anställt flera arbetslösa trelleborgare i en rad olika roller. Arbetsgivaren har visat mycket stort engagemang i rekryteringsprocesserna, hög kvalitet i handledningen och visat stort förtroende för kommunen som samarbetspartner. En kontakt att bygga vidare på för framtiden!

Hybris Productions AB

Genom att trycka på personliga egenskaper, driv och vilja framför formella jobbmeriter har t-shirtfabriken på väster i Trelleborg blivit en jobbfabrik som under lång tid öppnat jobbdörren för ett stort antal trelleborgare. Bara i år har en handfull unga skaffat sina första jobberfarenheter här. Stort engagemang i människan har gett enastående resultat i form av arbetstillfällen!

Kattens Läkargrupp AB

Med högt engagemang och pedagogisk skicklighet har doktorer och sköterskor gett frikostigt av sin tid när vår kraftsamlare har bjudit in och berättat om sin verksamhet. Bara i år har omkring 100 nya trelleborgare fått en första introduktion till svensk primärvård inom ramen för sin arbetslivs- och samhällsorientering Här tar man sitt samhällsuppdrag på största allvar!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?