Oktober

 • Ewa-Gun Westford på Parken

  Ewa-Gun Westfors.

  Ewa-Gun Westford kommer den 23 mars till Parken med sin föreläsning: Jag är inte bara polis, jag är människa också.

 • Årets FN-lärare besöker FN i Genève

  Under sin studieresa till FN har Maria Glawe fått möjligheten att berätta om hur hon arbetar med Agenda 2030 och de globala målen i sin undervisning.

  Tidigare i år fick Maria Glawe, förstelärare på Söderslättsgymnasiet, utmärkelsen Årets FN-lärare 2019. En del av priset var en studieresa till Förenta Nationerna (FN) i Genève där Maria Glawe just nu är för att besöka olika FN-organ.

 • 1 355 meter avloppsledning renoveras

  Bilden visar vilken sträcka av avloppsledningen som ska renoveras (markerat med svart).

  VA-avdelningen ska under veckorna 44-46 renovera 1 355 meter avloppsledning med renoveringsmetoden kallad relining. Arbetet påbörjas vid Johan Kocksgatan och slutar vid Centralstationen.

 • VA-arbete i Smygehamn

  VA-avdelningen kommer att utföra underhållsarbete på ledningsnätet i Smygehamn tisdagen den 29 oktober mellan klockan 08.00 och klockan 12.00.

 • 28 oktober - Bilens dag

  Bilen är viktig för människor och för samhället – på gott och ont. Genom att uppmärksamma Bilens dag vill Trelleborgs kommun sätta fokus både på möjligheter och utmaningar för bilen och bilismen. Hur gör vi bilanvändandet hållbart? Hur får vi bilar, bussar, cyklar och gående att samspela ännu bättre?

 • Läsguldet till Sustainable Poetry

  Maria Glawe är projektledare för det globala projektet Sustainable Poetry.

  Det globala Sustainable Poetry-projektet får priset Läsguldet för årets insats för tillgänglig läsning. Priset är på 25 000 kronor.

 • Akut vattenavstägning på Gorms väg

  På grund av en vattenläcka på Gorms väg, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 25 oktober. Områden som drabbas av vattenavstängningen är Gorms väg samt Danska vägen.

 • Frossa i spel på Halloween Games Trelleborg

  Under höstlovet är unga trelleborgare välkomna till Valens köpcentrum på Halloween Games Trelleborg.

  På höstlovets första dag slår Halloween Games Trelleborg upp portarna för unga, spelsugna trelleborgare. Under hela lovet kan den som vill frossa i spel, både digitala och analoga.

 • FN-dag på Söderslättsgymnasiet

  Idag den 24 oktober är det FN-dagen och det uppmärksammas med olika aktiviteter på Söderslättsgymnasiet.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , Nästa