Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Emilia Mårtensson till Parken

Publicerad:

Välkomna till en unik konsert som sitter kvar länge. I mars kommer en av de mest spännande sångerskorna på jazzscenen, Emilia Mårtensson, till Parken i Trelleborg.

Emilia Mårtensson.
Foto: pressbild Licens: © Copyright Emilia Mårtensson.

Konserten

Emilia Mårtensson kommer ursprungligen från Trelleborg men är sedan 18 år tillbaka bosatt och verksam som musiker i London. Emilia har byggt upp ett välförtjänt rykte om att vara en av de mest spännande sångerskorna på jazzscenen i Storbritannien och under 2016 blev hon tilldelad priset Vocalist of the Year av The Parliamentary Jazz Awards. Nu släpper Emilia sitt fjärde album Loredana på det brittiska skivbolaget Babel Label. Skivan har fått sitt namn efter Emilias mamma Loredana, (Lulu) och albumet hämtar inspiration från berättelser om mamma-barn relationen.

Bandet består av Luca Boscgin på gitarr, Adriano Adewale på slagverk, Fulvio Sigurta på trumpet och electronics och Sam Lasserson på bas. Tillsammans med Emilia spelar de låtar från den nya skivan samt originella tolkningar av välkända melodier som till exempel Blackbrid av The Beatles, Telegram för Fullmånen av Cornelis Vreeswijk och What are you doing the rest of your life av Michel Legrand.

Information

Den 7 mars klockan 19.30, insläpp klockan 19.00, på Parken Norregatan 46-46 , Trelleborg.

Biljetter: 195 kronor inklusive serviceavgift: www.nortic.se , https://nortic.se/dagny/event/24742 . 150 kronor med Trelleborgs Allehandas lustkort, köpes på Trelleborgsallehanda max 2 biljett/kund, begränsat antal.

Ta med din egen picknickkorg med mat/dryck. Obs, ingen försäljning.

Boka bord eller mer info på .

.................

Röster om Emilia Mårtensson

Exquisitely beautiful songs... Martensson has struck gold. – JAZZWISE

...Martensson invest every sound with a skimming, rapturous lightness and clarity... JF, The Guardian

...Ethereal Voice... -Time Out

...the music is immediately enchanting, bewitching, and approachable... -AllAboutJazz

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?