Uppvisningsmatcher med Svenska Goalballandslaget

Publicerad:

För att fira och uppmärksamma att Trelleborg har utsetts till "himmaplan" för Svenska Goalballandslaget bjudes härmed in till en kort ceremoni följt av spännande uppvisningsmatcher i Söderslättshallen, lördagen den 30 mars med start klockan 11.00.

Lagkaptenen och trelleborgaren Fatmir Seremeti visar hur bollen och de nya målen ser ut.
Foto: Sweden Men´s Goalball Team Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Lagkaptenen och trelleborgaren Fatmir Seremeti visar hur bollen och de nya målen ser ut.

Kommunstyrelsen ordförande Mikael Rubin (M) hälsar publik välkommen i B-hallen på Söderslättshallen lördag 30 mars klockan 11. Landslagets team manager, Ulf Bingsgård, berättar om varför landslaget trivs så bra i Trelleborg.

I samband med Svenska Goalballandslagets träningsläger i Trelleborg helgen 30-31 mars kommer det bland annat bjudas på en spännande drabbning i goalball med deltagande lokala politiker från Kommunstyrelsen och Kultur- och fritidsnämnden.

Den åttahövdade slagverksgruppen Kuru Mapu inleder dagens uppvisningsmatch i goalball i Söderslättshallen i Trelleborg med ett starkt och rytmiskt trumspel som kommer att kännas i hela kroppen!

Program

Klockan 11.00

Välkomsttal - Mikael Rubin (M), Kommunstyrelsens ordförande. Landslagets team manager, Ulf Bingsgård, berättar om varför landslaget trivs så bra i Trelleborg.

Klockan 11.10

Lagkaptenen och trelleborgaren Fatmir Seremeti förklarar spelets idé och grundläggande regler.

Klockan 11.20

Slagverksgruppen Kuru Mapu skapar stämning på banan.

Klockan 11.35

Trelleborgspolitiker drabbar samman.

Klockan 11.45-12.00

Landslaget spelar uppvisningsmatch.

Klockan 13.00-17.00

Se landslaget träna och förbereda sig inför kvalet till Paralympics som är i juni/juli i Fort Wayne, Indiana, USA med siktet inställt på Paralympics i Tokyo 2020.

Angivna tider är cirkatider.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?