Tre stora rekryteringar ger sextiotalet jobbmöjligheter för arbetssökande trelleborgare

Publicerad:

Med tre omfattande rekryteringar sett till antalet tjänster går Kraftsamling Trelleborg, kommunens rekryteringsservice till näringsliv och kommuninvånare, in i årets andra kvartal – den tid då allra flest jobb behöver tillsättas och Kraftsamlings rekryterare följaktligen har som mest att göra.

Rekryterare Ulf Jämhammar på en av rekryteringsträffarna på Östra Vallgatan 2.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Rekryterare Ulf Jämhammar på en av rekryteringsträffarna på Östra Vallgatan 2.

Sammanlagt samlar de tre rekryteringsuppdragen drygt 60 lediga tjänster som ska tillsättas inför sommaren.

Arbetsgivarna som söker personal genom Kraftsamling är snabbmatskedjan Burger King som i sommar öppnar restaurang i Trelleborg, dryckesburksfabriken Ball i Malmö, och äldreomsorgen inom Trelleborgs kommun.

Kraftsamling kommer att genomföra rekryteringarna som öppna rekryteringsträffar för att kunna samla så många arbetssökande som möjligt vid samma tillfälle och snabbt kunna göra intervjuer och urval på plats. Kraftsamlings rekryteringsträffar hålls varje fredag klockan 9.00 på Östra Vallgatan 2 i Trelleborg. Träffarna är öppna för alla arbetssökande trelleborgare.

På fredag 22 mars hålls den första rekryteringsträffen då Burger King söker 15 restaurangbiträden för halvtidsanställningar genom Kraftsamling.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!