Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

EXPRESS YOURSELF 16.3 - 26.5 2019

Publicerad:

Den urbana konsten i högform! För alla behöver vi uttrycka oss. Och vi har en inneboende kraft att göra det. Men runtom oss finns gränser för vad vi kan, vill och får. Utställningen Express Yourself utmanar gränserna för expressionism med uttryck från urban konst.

Bild gjord av konstnärer ur konstnärskollektivet Streeetcorner.
Foto: Streetcorner Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Bild gjord av konstnärer ur konstnärskollektivet Streeetcorner.

Streetcorner är ett kollektiv av artister som tillsammans brinner för ett färggladare Sverige. Med tvärsäkra linjer och färgsäker palett får rummen nya former och puls. Det är en väg in till en spännande värld, där ljud och färg ger dig rytmen. I utställningen finns ett sökande efter grunden till vårt behov av uttryck. Vissa menar att det handlar om att finna en gemenskap medan andra säger att det är ett framhävande av egot eller kanske ett sökande efter frihet. Du är nu inbjuden – det enda som behövs är din egen fantasi och viljan att delta. Utmana Din palett!

Vernissage lördag 16 mars kl 13
Inviger gör kultur- och fritidsnämndens ordförande, Thomas Nilsson och Erik Hannerz, subkulturforskare från Lunds Universitet som är redo att svara på alla frågor!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?