Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Prata med oss på Näringslivsmässan

Publicerad:

På onsdag den 22 maj deltar vi på Näringslivsmässan i Parken i Trelleborg. Vi har representanter på plats som gärna pratar med dig om allt som har med företagande i Trelleborg att göra.

Rekryterare från Kraftsamling Trelleborg kommer finnas på plats för att berätta om sin rekryteringsservice.
Foto: Pauli Korhonen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Rekryterare från Kraftsamling Trelleborg kommer finnas på plats för att berätta om sin rekryteringsservice.

- Trelleborgs kommun är på plats för att göra affärer, både på kund och leverantörssidan. Vi har en hel rad upphandlingar på gång som vi gärna berättar mer om där vi agerar kund, säger Anna Engblom, näringslivsstrateg i Trelleborgs kommun.

- Som leverantör är vi på plats med medarbetare från dels vår mark- och exploateringsavdelning som arbetar med kommunens markaffärer, men även medarbeatre från arbetsmarknadsförvaltningen och bildningsförvaltningen som kan berätta och svara på frågor kring hur vi ser till att företagen i kommunen får tag på rätt kompetens.

Näringslivsmässan är öppen för företag klockan 9.00-15.00, men öppnar upp för allmänheten utan kostnad från klockan 14.00

Mässan arrangeras av Trelleborgs FF i samarbete med Trelleborgs Kommun, Visit Trelleborg, Leader Söderslätt, Trelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?