Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Streaplers spelar i Parken

Publicerad:

Det klassiska dansbandet Streaplers spelar upp till dans lördagen den 26 oktober på Parken i Trelleborg i samarbete med Radio4U.

Streaplers.
Foto: pressbild Licens: © Copyright Streaplers.

Det klassiska dansbandet Streaplers (Årets Dansband 2019) spelar upp till dans på Parken i Trelleborg i samarbete med Radio4U.

Streaplers som startade sin karriär redan 1959 vann Guldklaven 2019 i kategorin Årets Dansband. Spelningen i Trelleborg är den enda bandet gör i Skåne under hösten så missa inte detta tillfälle att kasa runt på dansgolvet till detta klassiska dansband.

Passa även på att äta en god supé före dansen och ha ett bokat bord under kvällen. Endast förbeställning och det är ett begränsat antal platser. Supén som serveras är helstekt fläskkarré med örtstekt potatis och skogsvampsås som ni kan beställa av krögaren Åsa Wirgin på telefon 0734-40 30 77 eller .

Dansen äger rum på Parken i Trelleborg lördagen den 26 oktober klockan 21.00. Insläpp från klockan 20.30 - Insläpp för supégäster klockan 19.00.

Biljetterna kostar 250 kronor och säljs på Entré, Söderslätts Bok & Papper samt Visit Trelleborg. Mer information på www.radio4u.se .

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?