TrelleborgsHem ger trogna hyresgäster förtur

Publicerad:

TrelleborgsHem kommer under 2019 att färdigställa 102 lägenheter på kv. Sparven och 36 lägenheter i Skegrie. Inflyttning är planerad till 1 september respektive 1 oktober. Innan lägenheterna läggs ut publikt för uthyrning via Boplats Syd ger bolaget nu återigen trogna hyresgäster en unik möjlighet till omflyttning.

- Vi har gett våra hyresgäster detta exklusiva erbjudande tidigare, både för Sockerbiten och kv. Sparven, säger VD Pia Jönsson. Det har visat sig vara väldigt uppskattat och vi vill därför fortsätta att premiera trogna hyresgäster. Vid de tidigare förtursdagarna så kontrakterades nästan 10 % av de nybyggda lägenheterna. Det visar att både behov och intresse finns.

För att kunna ta del av erbjudandet ska den sökande ha en sammanlagd boendetid om minst två år hos bolaget vilket motsvarar den ungefärliga kötiden för en lägenhet via Boplats Syd. Man måste också köa fysiskt utanför Bobutiken samt uppfylla de sedvanliga kraven för en omflyttning. När dörrarna öppnas kl. 10:00 är det den som står först i kö som får välja lägenhet först. Ett transparent och rättvist sätt.

- Vi vill få igång positiva flyttkedjor, man kanske saknar hiss i sitt befintliga boende, eller att man har en förändrad livssituation som gör att man behöver annan storlek på sitt boende, säger Pia Jönsson. Vi vill att våra hyresgäster ska känna att vi bryr oss om dem och deras behov. Som en extra bonus bjuder vi därför på första hyran vid kontraktstecknandet, avslutar Pia Jönsson.

Lördagen den 26 januari kl. 10:00 – 12:00 öppnar Bobutiken upp sina dörrar för de som vill flytta in på kv. Sparven (Johan Kocksgatan 7 A-D, Trelleborg) Bofakta Kvarteret Sparven (PDF-dokument, 153 kB)

Söndagen den 27 januari kl. 10:00 -12:00 öppnar Bobutiken upp sina dörrar för de som önskar lägenhet i Skegrie. Bofakta Skegrie (PDF-dokument, 441 kB)

Först-till-kvarn gäller och bolaget reserverar sig för att lägenheterna kan ta slut. Erbjudandet om förtur gäller endast ovanstående tillfälle.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?