Nu är årets sportlovsprogram klart

Publicerad:

Sportlovslediga barn och ungdomar är välkomna till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!

Matteslinga i Albäcksskogen
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Matteslinga i Albäcksskogen

På programmet står bland annat bad, badminton, bordtennis, bowling, brottning, budokai, fotboll, funktionsträning, gymnastik, innebandy, handboll, karate, konståkning, modellflyg, ridning, rugby, streetdance, tennis, thaiboxning, yoga och zumba.

Det finns många aktiviteter även för den som är intresserad av mer än bara sport, till exempel matteslinga, skattjakt och skräpsamling i Albäcksskogen, mus-eum på Museet, pixelpyssel på Biblioteket, sportlovsbio i Östra Torp, språkcafé, disco och pyssel på Föreningarnas Hus och sagor i långhuset på Trelleborgen.

Skollediga barn inom Trelleborgs kommun kan i mån av plats boka gratis Fritt Fram i sporthall på Söderslättshallen för att idrotta med kompisarna. Passa på! Skridskoåkning i ishallen för skolungdom är gratis på sportlovet med konståkning på tisdagen. Låna gratis skridskor från Fritidsbanken på Söderslättshallen. På Fritidsbanken på Föreningarnas Hus kan du låna gratis sportutrustning!

Detaljerat program för alla dagar på sportlovet

Lördag 16 februari

Söndag 17 februari

Måndag 18 februari

Tisdag 19 februari

Onsdag 20 februari

Torsdag 21 februari

Fredag 22 februari

Lördag 23 februari

Söndag 24 februari

Badhuset

Badhuset har öppet alla dagar utom måndag.

Fritidsgårdarna

Som vanligt har också fritidsgårdarna massvis med roliga aktiviteter både till gamla och nya gårdsbesökare, dessutom den årliga innefotbollsturneringen på Söderslättshallen. Kom och se hur vi har det – här finns alltid plats till fler!

Föranmälan

De flesta aktiviteterna är gratis men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör.

Gratis sportlovsbuss

Gratis sportlovsbuss till Badhuset och Söderslättshallen finns enligt turlista för barn från bland annat Anderslöv, Smygehamn och Skegrie. Ingen föranmälan behövs.

Sportlovsprogram

Sportlovsprogram medföljer som bilaga i Trelleborgs Allehanda lördag 2 februari och skickas till alla skolor i början av februari. Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel.

Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sportlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever på sportlovet vecka 8. Stort tack till alla föreningar och övriga arrangörer som åter ställer upp med ledare och engagemang!

Sportlovsaktiviteter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?