Kommunikationschefen lämnar men stannar kvar

Publicerad:

Trelleborgs kommunikationschef Ingrid Wall lämnar sin anställning efter nära nitton års tjänst. Hon kommer dock också framöver att vara verksam på deltid i kommunen, då främst med frågor kring Trelleborgs historia och heraldik.

Ingrid Wall, kommunikationschef
Foto: Ove Hed Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Ingrid Wall, kommunikationschef

Ingrid Wall har arbetat länge i kommunen och kan den utan och innan, säger kommundirektör Fredrik Geijer. Eftersom Ingrid Wall stannar hos oss ytterligare i nära två år, får vi möjlighet att ta del av detta också i framtiden. Hon kommer att stå till förfogande för mig och kommunstyrelsens ordförande.

- Jag är 63 år gammal och känner att jag vill ha tid till mer än bara arbete, säger Ingrid Wall. Arbetet med den bok vi gav ut i höstas har gett mersmak, och jag planerar att fortsätta skriva, gärna i skönlitterär form. Samtidigt ligger Trelleborg och Trelleborgs historia mig mycket varmt om hjärtat, och nu får jag möjlighet att fördjupa denna kunskap ytterligare och dela med mig av den.

Ingrid Wall anställdes som informationschef i Trelleborgs kommun 2000. Då kom hon närmast från en mångårig anställning på Trelleborgs Allehanda. Rekryteringen av hennes efterträdare påbörjas inom kort

Hjälpte informationen på den här sidan dig?