Familjen vann en månadshyra

Publicerad:

Vinnaren i TrelleborgsHems tävling "Vackraste uteplatsen/balkongen 2018" är nu utsedd. Under sensommaren 2018 arrangerade TrelleborgsHem en tävling där hyresgästerna kunde delta genom att skicka in bilder på sin balkong, uteplats eller gård. Vinsten motsvarar en månadshyra.

Vinnarbalkongen i TrelleborgsHems tävling ”Vackraste uteplatsen/balkongen 2018”
Foto: Familjen Öfverbeck Licens: © Copyright Vinnarbalkongen i TrelleborgsHems tävling ”Vackraste uteplatsen/balkongen 2018”

- Boendet idag är så mycket mer än bara lägenheten, säger Jeanette Ekvall, marknadschef på AB TrelleborgsHem. Med denna tävling ville vi uppmärksamma och tacka alla de som anstränger sig för att ge både boende och besökande ett fint välkomnande. Vi fick in många fantastiska bidrag, och det har varit jätteroligt att få ta del av alla bidrag, avslutar Jeanette Ekvall. Det här kommer vi att fortsätta med!

En jury bestående av representanter från bolaget, Hyresgästföreningen och Trelleborgs Trädgårdsanläggningar enades till slut om vinnaren, med följande motivering:

"Hyresgästen har lyckats skapa en charmig mötesplats som är inbjudande året om för såväl boende som besökare till fastigheten. Man blir glad när man kliver ut på den stenlagda innergården två trappor upp och möts av en härlig uteplats! Här umgås och trivs man!"

- Vinsten som TrelleborgsHem delar ut är en månadshyra, och det visar att bolaget vill premiera de hyresgäster som tar hand om sin boendemiljö säger Lars-Olof Carlsson, ordförande i Hyresgästföreningen i Trelleborg. Jag hoppas att många fler tar chansen och deltar i tävlingen framöver.

- Fantastiskt roligt att uppmärksammas såhär, säger vinnarna familjen Öfverbeck. Vi älskar vår uteplats! Tack till TrelleborgsHem som gör detta.

Familjen Öfverbeck, vinnarna i TrelleborgsHems tävling ”Vackraste uteplatsen/balkongen 2018”

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?