Nu startar Senior Sport School i Trelleborg

Publicerad:

Är du 65 år eller äldre och vill vara med på ett hälsoäventyr? Då är du välkommen till informationsmöte om Senior Sport School tisdag 20 augusti klockan 10.00-11.00 på Parken Kultur- och konferenscenter, Norregatan 46.

Senior Sport School kommer till Trelleborg höstterminen 2019
Foto: Skåneidrotten Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Senior Sport School kommer till Trelleborg höstterminen 2019

Känner du att du vill komma ut och röra på dig lite och knyta kontakter? Vill du prova på olika aktiviteter, lära dig laga god och nyttig mat tillsammans med andra? Då är du välkommen att delta i Senior Sport School i Trelleborg!

Här får du prova på olika aktiviteter som Senior Power styrketräning, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat, få utbildning i hjärt- och lungräddning, prova på olika idrotter och ta del av intressanta föreläsningar.

Senior Sport School pågår i 12 veckor och vi träffas två gånger i veckan. Träffarna är oftast på förmiddagar mellan klockan 10.00 och 12.00. På tisdagar kommer vi att ha föreläsningar/tematräffar kring hälsa och på torsdagar kommer vi att ha någon typ av fysisk aktivitet.

När kan jag anmäla mig?

Välkommen till vårt öppna informationsmöte den 20 augusti 2019 klockan 10.00-11.00 på Parken Kultur- och konferenscenter, Norregatan 46 i Trelleborg. På mötet kommer vi att ta in anmälningar till Senior Sport School.

När börjar vi?

Senior Sport School startar den 17 september 2019 och kostar 300 kronor per person. Skolan är öppen för dig som är bosatt i Trelleborgs kommun.

Kontaktperson

Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Larsson, folkhälsostrateg, Trelleborgs kommun. Telefon 0410-73 30 00. E-post

Inbjudan till informationsmöte 20 augusti (PDF-dokument, 204 kB)

Parken Kultur- och konferenscenter

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!