Nu har Landsbygdsmiljonen öppet för ansökningar

Publicerad:

Nu finns åter möjlighet att söka stöd för landsbygdsutveckling från Trelleborgs kommun. Bidrag kan sökas senast 20 oktober av ideella föreningar och andra sammanslutningar som jobbar aktivt för en levande landsbygd, dock inte av företag eller enskilda personer.

Landsbygdsmiljonen
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Landsbygdsmiljonen

Bidraget är uppdelat i två delar, ett investeringsstöd och ett verksamhetsstöd. Investeringsstödet kan utgå för investeringar i lokaler för tillgänglighetsskapande åtgärder, hållbarhetsåtgärder, underhåll eller andra åtgärder för framförallt ungas fritid. Maxbeloppet som kan beviljas för investeringsstöd är 75 000 kronor.

Verksamhetsstödet är till för utvecklande av sysselsättning i föreningsliv eller andra sammanslutningar. Verksamhetsstödet ska ses främst som en möjlighetsskapare och vara en hjälp vid igångsättning av nya idéer eller projekt. Det är fördelaktigt om bidraget utgör medfinansiering i kombination med andra bidragsgivare, till exempel Boverket, Allmänna Arvsfonden eller Idrottslyftet. Maxbeloppet som kan beviljas för verksamhetsstöd är 50 000 kronor.

Gör din ansökan här.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?