Invigning av Skegrie idrottshall och fritidsgård

Publicerad:

Lördag 13 april klockan 10-13 har Skegrie fritidsgård och idrottshall gemensam invigning av sina nya lokaler med Öppet Hus, invigningstal, fotbollsmatcher, gymnastik, magi, streetdance, biljarduppvisning, pyssel med mera.

Skegrie fritidsgård har nya lokaler på andra våningen i nybyggda idrottshallen.
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Skegrie fritidsgård har nya lokaler på andra våningen i nybyggda idrottshallen.

Nu har fritidsgården och idrottshallen i Skegrie äntligen öppnat i sina nya, fina lokaler. Välkommen att hälsa på fritidsledare och trygghetsvärdar, bli förtrollad av mingeltrolleri och biljardshow, titta på spännande fotbollsmatcher och prova på olika aktiviteter. Trelleborgs kommun bjuder på korv med bröd, saft och kaffe eller te så långt lagret räcker.

Program

Klockan 10.00 Insläpp
Klockan 10.15 Invigningstal av kultur- och fritidsnämndens ordförande Thomas Nilsson i idrottshallen
Klockan 10.20 Match 1 Skegrie P08 - FC Trelleborg i idrottshallen
Klockan 10.30-11.30 Prova på streetdance med Sihams Dans i danslokalen
Klockan 10.35 Match 2 Skegrie F04 - IFK Trelleborg i idrottshallen
Klockan 10.55 Match 3 Skegries kungar - Dreamteam Backafalls fritidsgård i idrottshallen
Klockan 11.15 Prova på barngymnastik med Skegrie Gymnastikförening i idrottshallen
Klockan 12.00-12.15 Magishow med Peter Rosengren i danslokalen
Klockan 12.15-13.00 Biljarduppvisning av Tom Eksell i fritidsgårdens lokaler

Angivna tider är cirkatider. Med reservation för eventuella ändringar.

Möte med Magikern Rosini

Magikern Rosini mingeltrollar bland besökarna på invigningen av Skegrie idrottshall och fritidsgård. Missa inte Rosinis magishow klockan 12.00-12.15!

Vi får träffa illusionisten Peter Rosengren här hos oss. Han kommer att trolla och svara på frågor om det han gör - allt utom hur tricken som visas går till. Han kommer också att visa oss några hemligheter som vi kan förbluffa andra med. Rosini, Peter Rosengren, är en professionell magiker från Malmö. Rosini är trefaldig nordisk mästare i kort och close-up trolleri, trolleri med publiken nära inpå.

Biljarduppvisning och trickshow med SM-, NM-, VM- och EM-medaljör

Klockan 12.15 på invigningen föreläser Tom Eksell om biljardhistoria, regler, teknik och visar en del specialstötar i en trickshow. Åskådarna får prova spela och Tom kommer med tips under matchen. Ställ många frågor!

Tom Eksell har 2 guld, 3 silver och 3 brons i SM, är Nordisk Mästare i 8-ball, på fjärdeplats i trickshot-VM och har 1 guld, 5 silver och 5 brons i EM. Tom är förbundskapten för herr-, dam- och juniorlandslaget, tävlingsledare och domare på A-nivå, medarbetare i Världsförbundets regelutskott, examinator i PAT och har medverkat i ett flertal TV- och filmproduktioner.

Fritidsgårdens nya lokaler

På fritidsgården finns ett stort sällskapsrum, soffgrupper, biljardbord, projektor, litet kök, ett pysselrum, ett tv-spelrum och datorer. I danslokalen intill fritidsgårdens lokaler finns även ett pingisbord.

Vad händer på fritidsgårdarna?

För uppdatering om aktiviteter, se vår app Ung i Trelleborg.

Bilder från nya fritidsgården, danslokalen och idrottshallen finns på Skegrie fritidsgårds Facebooksida.

Ny idrottshall

Idrottshallen kan delas i två delar så att undervisning kan pågå i två utrymmen samtidigt. Totalt finns sex omklädningsrum för elever och ett omklädningsrum för personal. Dessutom finns det danslokal, café, fritidslokal, förråd med mera.

Bokning av idrottshallen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?