Trelleborgs utveckling i fokus i Stockholm

Publicerad:

Under två dagar finns Trelleborgs kommun på plats i Stockholm på mässan Business Arena.

Torbjörn Karlsson, kommunstyrelsens ordförande, och Fredrik Geijer, kommundirektör, berättade om Trelleborgs styrkor och framtidsplaner på Business Arena Stockholm.
Foto: Privat Licens: © Copyright Torbjörn Karlsson, kommunstyrelsens ordförande, och Fredrik Geijer, kommundirektör, berättade om Trelleborgs styrkor och framtidsplaner på Business Arena Stockholm.

Kommunen deltar med monter och representanter för olika förvaltningar och kommunala bolag. Dessutom har kommunen fått chansen att från scenen berättar kort om Trelleborgs framtidsplaner. Syftet med deltagandet är att väcka intresse för Trelleborg och den omfattande utveckling som kommunen står inför.

I kommunens monter är det fokus på stadsutveckling och näringslivssatsningar genom att förtätningsprojekt som Övre och Stadsparkskvarteren visas upp liksom de långsiktiga planerna för nya havsnära stadsdelar i det gamla hamnområdet och östra verksamhetsområdets utveckling från industriområde till business center Trelleborg.

- Det händer mycket i Trelleborgs kommun just nu och det behöver vi berätta om för övriga Sverige. Vårt deltagande har lett till många intressanta samtal och att vi knutit nya kontakter, säger kommundirektör Fredrik Geijer som menar att Trelleborgs geografiskt strategiska läge gör staden till en mycket intressant plats för många aktörer.

Om Business Arena

Business Arena arrangeras av tidningen Fastighetsnytt den 19-20 september. Det är ett evenemang som ska främja samhällsutveckling och affärer. I fjor hade evenemanget 7000 besökare.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?