Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Nu finns hjärtstartare på Albäckshallen

Publicerad:

Nu finns hjärtstartare monterad på Albäckshallen och registrerad i Hjärtstartarregistret. Trelleborgs kommun erbjuder gratis HLR-utbildning för föreningar. Nästa utbildningstillfälle kommer att bokas när tillräckligt många intresseanmälningar finns.

Hjärtstartare
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Hjärtstartare

Söderslättshallen, Vångavallen, Föreningarnas Hus, Badhuset och Albäckshallen är utrustade med hjärtstartare. Även friluftsbadet i Anderslöv har hjärtstartare under öppetsäsongen.

Kultur- och fritidsförvaltningens personal och föreningar med verksamhet i dessa lokaler har fått utbildning i hur hjärtstartaren ska användas.

HLR-utbildning för föreningar

Varje förening kan anmäla en person till HLR-utbildning som äger rum på Brandstationen, Nygatan 15. Intresseanmälan görs till kulturfritid@trelleborg.se. Antal platser är begränsat till tolv personer och först till kvarn gäller. Nästa utbildningstillfälle kommer att bokas när tillräckligt många intresseanmälningar finns.

HLR-utbildningen är ett Trelleborg Tillsammans-projekt i samverkan mellan Trelleborgs kommun, föreningar och andra organisationer inom idéburen sektor i Trelleborg.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?