Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Näringslivsfrukost 27 september

Publicerad:

Trelleborg – en attraktiv stad! Visste du att mycket av det som gör att vi trivs där vi bor skapar vi tillsammans med andra invånare, företag och föreningar. Varför och hur vi kan arbeta tillsammans för att göra Trelleborg till en ännu attraktivare stad är temat för årets tredje näringslivsfrukost.

Claes och Cecilia Stenmark vill bygga världens mest klimatsmarta fristående restaurangbyggnad i Skegrie.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Claes och Cecilia Stenmark vill bygga världens mest klimatsmarta fristående restaurangbyggnad i Skegrie.

Lisa Källström, doktorand i platsattraktivitet vid Kristianstad Högskola pratar kring vad som skiljer en plats där företag och människor trivs från en med sämre utveckling. Kolla in Lisas film här.

På temat att utveckla en plats har vi bjudit in morgonens nästa föredragshållare - Claes Stenmark har en bakgrund som entreprenör inom film-, reklam- och restaurangbranschen. Nu ska han tillsammans med sin fru, Cecilia, bygga världens mest klimatsmarta fristående restaurangbyggnad i Skegrie! Här kommer det serveras pizza och burgare av rang. Claes berättar om sin drivkraft och dagens möjligheter att skaffa finansiering genom bland annat olika offentliga stöd och crowd funding.
Traditionsenligt hälsar Kommunstyrelsens ordförande Torbjörn Karlsson välkommen till morgonens näringslivsfrukost.

Givetvis bjuds det på möjligheter till mingel och kontaktskapande. Glöm inte dina visitkort!

Spana in programmet och gör din anmälan här.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?